Thaise Yogamassage

‘yoga voor luie mensen’

Thaise yogamassage, ook wel bekend als traditionele Thaise tempelmassage (Nuad Thai) geeft je fysieke en mentale vitaliteit door middel van een combinatie van beweging en ontspanning op basis van yoga, acupressuur, reflexologie en meditatie.
Het maakt de spieren soepel, vermindert rug-, en nekklachten, maakt de gewrichten sterker, activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem en het verbetert de vitaliteit.
Daarnaast verbetert het je lichaamsbewustzijn, energiebalans en afweermechanisme.
Doordat de massage en yoga oefeningen vloeiend en ritmisch in elkaar overgaan, raak je daarnaast zowel als gever als ontvanger in een diepe meditatieve staat van ontspanning.
Doordat de masseur de strekking geeft en je het niet zelf hoeft te doen, kun je vanuit een diepe ontspanning de yoga oefeningen ondergaan. Hierdoor werken de oefeningen nog beter door.
De Thai noemen daarom hun massagevorm met een knipoog dan ook wel ‘yoga voor luie mensen’.

De Thaise yogamassage is heel anders dan een reguliere westerse massage. Het is afwisselender, dynamischer, er wordt geen olie gebruikt en met ruim zittende kleding op een speciale Japanse futon op de grond gegeven. Een behandeling geeft een gevoel van harmonie, innerlijke rust, ruimte en heelheid dat nog dagenlang voelbaar kan zijn.

De duur van de massage is minimaal 1 uur.

Reacties zijn gesloten.