Integrale ontspanningsmassage

‘van tijd naar tijdloosheid’

Bij integrale massage worden westerse en oosterse massagetechnieken in één massage verbonden.
Naar gelang de behoefte op dat moment kan, naast (diepe) massagestrijkingen en knedingen, de massage verdiept worden door een geïntegreerd en vloeiend geheel van drukpuntmassage, cranio-sacraaltechnieken, holistic pulsing, ademhaling, rekkingen, strekkingen, polariteitsmassage en voetzonereflex-massage.
Het ontspant lichaam en geest, zorgt dat de energie beter doorstroomt en het zelfgenezend vermogen groter wordt. Stress en allerlei fysieke kwaaltjes kunnen verminderen en er ontstaat meer harmonie tussen lichaam en geest.
Het kan je ook bewuster van en nieuwsgieriger maken naar je lichaam en wat er allemaal gewaar te worden is. Deze massage met een meditatief karakter brengt je van denken naar voelen, van het hoofd naar lichaam, van tijd naar tijdloosheid en is bijzonder geschikt voor mensen die bijvoorbeeld snel overprikkeld raken (hoogsensitieve mensen) en mensen die herstellende zijn van een burnout.

Het gevoelige zenuwstelsel dat door de dagelijkse hoeveelheid aan indrukken snel overprikkeld is geraakt kan door deze massage tot rust komen.

Onrust en chaos kunnen dan plaats maken voor…

Rust, helderheid en stilte

Als je eenmaal de innerlijke ontspanning hebt ervaren,
zal je lichaam je meest betrouwbare gids zijn

Reacties zijn gesloten.