Cranio Sacraal Relaxatie

‘De zachte stem van de Ziel’

Een Cranio Sacraal Relaxatiesessie is erop gericht om plekken waar energie, vliezen, weefsels etc. geblokkeerd zijn te herkennen en weg te nemen. Het doel is steeds meer ruimte te creëren dan aanwezig is zodat de persoon zijn maximaal potentieel kan bereiken.Vooral de hersenen zijn zeer dankbaar om in een grotere ruimte hun werk te mogen doen. Onthoud dat de hersenfunctie 80% van al onze energieproductie opeet.
En nu het wonder: Overdag stopt het cranio sacraal systeem spontaan, dan zitten we te (dag)dromen of we doen een dutje (regeneratie). Wordt het donker dan begint de epifyse ons lichaam voor te bereiden voor de slaap. Gaan we dan slapen dan valt het Cranio Sacraal systeem stil. Met als resultaat dat de hersenfunctie stilvalt, dus 80% energie vrij komt waarmee het lichaam zich herstelt.

In Cranio Sacraal werk imiteren we dit systeem. Door middel van hele veilige en zachte technieken wordt het Still Point (stilte punt) in het lichaam bereikt. Deze subtiele beweging zorgt voor diepe ontspanning, een korte periode waarbij het ritme vrijwel stil ligt en het denken wordt stopgezet. De energie wordt dan onttrokken aan de hersenen en ingezet voor reparatie van het lichaam. Inwendige verklevingen laten los en vastzittende gewrichten versoepelen. Doorstroming komt weer op gang. Dit helpt om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren en de algehele gezondheidstoestand te bevorderen.

Waartoe leidt de behandeling?
* Vermindering van pijn en andere klachten, of zelfs verdwijnen (zelfherstellend vermogen)
* Verbetering van àlle lichaamsfuncties
* Verhoogd welbevinden en meer energie
* Spanningen laten los
* Een beter lichaamsgevoel
* Je wordt rustiger en helderder
* Meer levenskwaliteit/vreugde

Voor wie is de behandeling nog meer bestemd?
Voor iedereen zonder specifieke klachten, met name voor het behoud van uw welzijn is het aan te raden regelmatig een Cranio Sacraal Relaxatiesessie te ondergaan. Denk hierbij aan een Cranio Sacraal Relaxatiesessie als medicinale kuurbehandeling. Cranio Sacraalwerk bevordert innerlijke rust, meditatie, algemene gezondheid en geeft een gevoel van welzijn. Bij een behandeling lig je met je kleding aan op de behandeltafel en de tijdsduur is minimaal een uur. Cranio sacraalwerk kan ook geiintegreerd worden tijdens de integrale ontspanningsmassage.

Reacties zijn gesloten.