Welkom bij Plexus Solaris, praktijk voor massagetherapie, (HSP)-coaching & mindfulnesstraining.

We hebben het allemaal nodig om ons regelmatig te ontspannen en los te komen van de dagelijkse drukte en stress.
Luisteren naar muziek, kijken naar het voorbijdrijven van de wolken, steentjes of schelpen zoeken op het strand, het zijn allemaal manieren die we gebruiken om de geest tot rust te brengen en op zulke ogenblikken het gevoel terug te krijgen een harmonisch geheel te zijn.
Als kind klimmen we in bomen en rennen we op blote voeten rond. We zijn dan immers in harmonie met onszelf en staan in verbinding met onze diepste natuur.
Maar als we ouder worden besteden we steeds meer tijd aan het louter leven in het hoofd. Als deze onbalans langere tijd aanhoudt kan dit leiden tot lichamelijke klachten of tot ‘niet lekker in je vel zitten’.
Dit is dan het moment om het evenwicht te herstellen en bij ons Zelf terug te komen door
de kunst van het aandachtsgerichte coachen en aan-raken.

Welkom op de website van praktijk voor massagetherapie, burnoutbegeleiding & mindfulnesstraining  Plexus Solaris, waar wij je door middel van preventieve, -ondersteunende en therapeutische werkvormen begeleiden op het pad dat leidt van denken, naar voelen, naar ZIJN!
Bij praktijk Plexus Solaris wordt gewerkt volgens de gedachten van de vijf natuurgerichte principes: deze zijn de basis van elke BATC-ZORGVERLENER en leveren daarmee een effectieve en efficiënte inbreng van zorg.

Tot ziens,

Marcel van Harten

Massagetherapeut / mindfulnesstrainer en gecertificeerd HSP-scoach/ stoelmasseur. Official Yantramat dealer.
Aangesloten bij beroepsvereniging BATC ( nr. BR-1005) en de Beroepsvereniging van stoelmasseurs ( nr.654) & de Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen (Wkkgz). Als coach werk ik volgens de richtlijnen van de NOBCO (de nederlandse orde van beroepscoaches).

KVK :24387750   AGB nr.:90035759    AGB praktijknr.: 9011306    BTW-id: NL001496422B46

batc logo nieuw

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.