Tarieven voor bedrijven

Tarieven bedrijfsmassage

Voor bedrijven geldt een uurtarief van tussen de 55 en 60 euro (excl. B.T.W.)

Het tarief is afhankelijk van:
– De duur van de opdracht, frequentie, aantal deelnemers en reistijd.
– Per uur worden dan 3 massages van 15 tot 20 minuten gegeven.

De overheid vindt massages op de werkplek zo nuttig, dat zij sinds 21 december 2001 de kosten geheel aftrekbaar heeft gemaakt voor de inkomstenbelasting en vennootschaps-belasting, zelfs als van de medewerkers een eigen bijdrage wordt gevraagd.
Klik HIER om te zien welke voordelen de belastingdienst u kan bieden.

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd geraakt in stoelmassage en wilt u meer informatie of het zelf eens ervaren op uw bedrijf? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en een demonstratie.

Trajecten voor werknemers & werkgevers

Alle coachings, en begeleidingstrajecten en trainingen worden vooraf gegaan door een kennismakingsgesprek en een uitgebreide intake.
Er wordt altijd vrijblijvend een offerte op maat opgesteld waarin een trajecttarief en concreet te behalen doelen beschreven zijn.
De gesprekken zijn vertrouwelijk. Over de eindresultaten van het traject kan indien gewenst en na akkoord van de gecoachte, schriftelijk worden gerapporteerd.

Het HSP-begeleidingstraject is zeer geschikt bij (preventie van) overspanningklachten en burn out bij een hooggevoelige medewerker. Bovendien wordt het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen versterkt.

Specifieke thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn: overdreven perfectionisme, (faal)angstklachten, overmatig piekeren, te groot verantwoordelijkheidsgevoel, omgaan met kritiek, nee zeggen, vergroten van de assertiviteit, versterken van communicatieve vaardigheden. Ook time-management problemen kunnen als onderdeel van het thema aan bod komen..Vaak betreft het een combinatie van persoonlijke thema’s dat om maatwerk vraagt. De medewerker wordt in zijn of haar ‘eigen kracht’ gezet.

Reacties zijn gesloten.