Reacties van cliënten

Na een evenement vragen we de klant een klanttevredenheidsonderzoek (KTO) in te vullen. En dit heeft ING ingevuld en dat wilde ik graag met je delen. Goed werk geleverd, Marcel!

Hoe beoordeelt u de masseur ?

Vriendelijkheid/behulpzaamheid          –   Uiterst tevreden

Kwaliteit van de massage                       –   Uiterst tevreden

Persoonlijke verzorging                           –  Uiterst tevreden

Professionaliteit                                         –  Uiterst tevreden

Integriteit en respect                                 –  Uiterst tevreden

Respons op persoonlijke wensen            –  Uiterst tevreden

Welk rapportcijfer geeft u de volledige dienstverlening?    : 10

‘Ik verheug mij keer op keer als ik afspraak heb met Marcel voor een Thaise yogamassage in combinatie met reiki. Dan weet ik weer dat mijn lichaam weer in een ontspanning raakt die ik was kwijtgeraakt door het dagelijks leven. Gezin met kinderen, werk, socialiseren…
Als mijn lijf ontspannen is, zit ik beter in mijn vel. Het is prettiger voor mij om ontspannen het leven te leven dan dat op een gespannen wijze.
Door Thaise yogamassage ontstaat een diepe ontspanning. Dit is bevrijdend en verhelderend.
Een lieve vriendin van mij heb ik een cadeaubon gegeven voor een massage bij Marcel. Dit zou ik alleen doen als ik weet dat het goed is.
Maar het belangrijkste is..Marcel is een lief mens.’
Tot de volgende keer,

Yvonne H. Gouda

‘De massage was weldadig! In de eerste plaats werd ik gastvrij bij je ontvangen in een prettige, rustige ruimte. Met kleuren die op elkaar afgestemd waren.
Daarna liet je mij uitgebreid aan het woord om te kijken wat mijn verlangens en verwachtingen van de massage waren. Daarna masseerde je mij uitgebreid en intensief, wat me geheel ontspannen maakte.
Je gaf ruime aandacht aan alle plekken die pijnlijk en overbelast waren, en je stemde je heel goed op mij af. Als afsluiting een heerlijke kop kruidenthee om even de tijd om bij te komen.
Wat wil een mens nog meer?
Heel veel dank en zeker tot de volgende keer!’
Frouwkje Z. Gouda

‘De massages van Marcel worden elke keer opnieuw met veel zorg en enthousiasme gegeven. Bijzonder is de grote hoeveelheid behandelingen die Marcel aanbiedt. Voor elke klacht lijkt er een andere behandelmethode te bestaan. De inzet waarmee elke behandeling gegeven wordt is voor mij een reden om telkens weer naar massage te gaan. Ook al hoeft er geen pijntje of wat dan ook weggehaald te worden!’
Wim S. Gouda

‘Ik heb veel baat bij de massages van Marcel. Ik heb gedurende een aantal jaren nekklachten na diverse operaties. Hij weet deze goed te behandelen. Behalve het ontspannende effect voel ik ook dat er langzaam een genezende werking in gang is gezet door de juiste spieren aan te pakken. Hierdoor kan ik beter functioneren.
Ik vind het opvallend dat hij aan de buitenkant exact hetzelfde voelt als wat ik aan de binnenkant voel. Dit geeft hoop op een, uiteindelijk, volledig herstel. Deze resultaten geven mij de stimulans om hier mee door te gaan. Marcel, mijn complimenten!’
Joke B. Gouda

‘Afgelopen zondag realiseerde ik me pas heel goed wat voor gave jij hebt.
We waren bij sauna de Veluwse bron en daar had ik een ayurvedische massage gehad.
Heel bijzonder, op een niet zo’n positieve manier..
Het leek alsof ze ‘een ander’ aan het masseren was. Het was ook niet echt masseren maar meer aaien.
Maar zonder aandacht en gevoel. Heel raar om dat zo te ervaren.
Bij jou is er echt een soort wisselwerking, of een energiestroom of hoe je het ook kan noemen.’
Heel bijzonder,dat wilde ik even met je delen.’
Manuela B. Alpen a/d Rijn

‘Ik heb het HSP -coachingstraject bij Marcel gevolgd en daar ben ik blij om! Ik heb hier geleerd om bij mezelf (binnen) te blijven, wat er ook in de wereld om mij heen gebeurt en mijzelf goed te vinden zoals ik ben. Wat ik ook voel. Goede gedachten, slechte gedachten. Het maakt niet uit wat het is. Gewoon volledige acceptatie van dat wat bestaat.
Ik heb ook geleerd dat het gevoel wat ik ervaar bijvoorbeeld door een situatie waarin ik mij op dat moment bevindt, van mij is en hoe ik kan omgaan met dat gevoel. Binnen blijven betekent dus juist niet: afschermen van de mensen om mij heen, maar juist open staan en te voelen wat ik voel en dat gevoel ook accepteren. Ik heb ook geleerd om de gevoelens en gedachten die binnen komen drijven met mededogen te bekijken, vanuit een ruimte in mezelf waarbinnen alles mag bestaan. Het lijkt dan alsof ik er dan vanaf een afstand naar kijk.’
Miranda de R., Gouda

‘Het belangrijkste is dat ik op een deskundige manier begeleid ben in het vinden van div. antwoorden en/of oplossing voor mijn coachingsvraag. Deze antwoorden/oplossingen zitten in mijzelf en Marcel heeft me heel goed begeleid om me hiervan bewust te worden.’

George E. ,Naaldwijk

‘Graag wil ik je bedanken voor een hele leerzame periode waarin ik tot vele inzichten gekomen ben.
Je hebt me zeer veel vertrouwen in mezelf en mijn kunnen weten te geven.
Ook voelde ik me erg snel vertrouwd met je manieren en veilig in je aanwezigheid.
Hierdoor heb ik alles uit het traject kunnen halen wat er in zat en ben ik eindelijk in staat om met mijn HSP op een ontspannen manier in deze hectische wereld te leven.
Mijn dank is dan ook groter dan in woorden uit te drukken is.
Veel succes met je praktijk en wie weet tot ziens!

Danielle K., Woerden

Ik kwam bij Plexus Solaris terecht, omdat ik vastliep op de weg waarop ik zat. Hier heb ik geleerd weer bij mijn gevoel te komen, in ben een gevoelig mens, maar om te overleven in deze wereld was is volledig in mijn denken gaan zitten. In de afgelopen tijd ben ik door middel van oefeningen, de gesprekken met Marcel en de inzichten die ik daardoor kreeg dichter bij mijn gevoel gekomen. En doordat ik veel meer naar binnen aan het waarnemen en voelen was, heb ik mijn eigen fundament weer kunnen voelen en ervaren, dit geeft veel meer vertrouwen in mezelf. Ik ervaar nu veel meer ruimte in mezelf en in de dingen die ik doe. Het was niet altijd een makkelijk proces, maar het heeft me veel gebracht. Een aanrader!

Inge W, Reeuwijk

Ik wil jou bij deze nogmaals bedanken voor het traject wat ik bij jou heb mogen volgen. Ik heb het als prettig en leerzaam ervaren.
Alle goeds,
Peter, Woerden

Reacties zijn gesloten.