Online coaching via Skype

In deze snelle maatschappij wordt tijd steeds schaarser. Daarom biedt praktijk Plexus solaris de mogelijkheid om online, via Skype en dus op afstand, gecoacht te worden. Door gebruik te maken van webcam en het internet kunnen we elkaar horen én zien. Als je om welke reden dan ook niet kunt of wilt reizen, is dit een prachtige oplossing. Misschien vind je deze manier van coaching zelfs prettiger dan reguliere face-to-face gesprekken. Daarnaast kan skype coaching ook in combinatie met of in aanvulling op de traditionele face-to-face gesprekken toegepast worden. Je kunt bijvoorbeeld de eerste coachsessies of de kennismaking via reguliere face-to-face gesprek laten plaatsvinden.

We creëren samen een veilige coachingsruimte via Skype, vanuit een plek die voor jou vertrouwd en prettig is. Het is heel efficiënt; je bent een uur a anderhalf uur lang gefocust op je eigen ontwikkeling. Mijn ervaring is dat deze manier van coaching minstens zo effectief is als traditionele face-to-face coaching. Het gaat er meer om welke manier van coaching jij als prettiger ervaart.

Wat is Skype?

Skype is een gratis programma waarmee je via je computer kosteloos kunt bellen naar mensen overal ter wereld. Skype is het populairste gratis belprogramma in zijn soort. Miljoenen mensen gebruiken al Skype.

Voordelen van Skype

Geen reiskosten of reistijd
Korte contactmomenten mogelijk
Wereldwijd bereik
Beeld en geluid
Er zijn geen kosten aan het skypen verbonden
De software is gratis

Hoe gaat online Skype coaching in zijn werk?

Nadat je een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebt aangevraagd, prikken we een tijdstip om kort kennis te maken.
Ik bel jou op je Skypenaam. We trekken een uur voor de kennismaking uit om je coachvraag/vragen te verkennen en om te kijken of er een wederzijdse klik is. Dit eerste gesprek is gratis.
Als die klik er is en je wilt doorgaan, spreken we in overleg een gespreksfrequentie en de investering af?
We gaan aan de slag, en evalueren op gezette tijdstippen

Wat heb je nodig voor online coaching via Skype?

Een computer (desktop of laptop)
Een webcam
Een internetverbinding
Een Skype account. Deze kun je hier aanmaken

De prijs is € 52,50,- per uur en €70,- per anderhalf uur. (inclusief B.T.W.)

Nieuwsgierig geworden?
Wil je weten of deze manier van coaching voor je werkt? Neem dan gerust contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.