Stoelmassage op het werk (2)

Stoelmassage voor gezondheid, welzijn en werkplezier

Gezonde, ontspannen mensen die lekker in hun vel zitten hebben meer plezier in hun werk en ervaren in het algemeen een gevoel van welzijn. Deze drie pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom richt praktijk Plexus Solaris zich door middel van stoelmassage op het welbevinden van medewerkers in bedrijven en instellingen. Als het personeel zich goed voelt zetten zij zich optimaal in voor de zaak en kunnen ze hun werk met passie verrichten.

Wat is een stoelmassage?
TouchPro®-Europe stoelmassage is ontwikkeld voor het bedrijfsleven, gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage (acupressuur). De massage wordt gegeven op hoofd, rug, nek schouders, armen, handen en heupen.

Op de werkplek
Een kleine, liefst rustige plek in uw bedrijf wordt in een handomdraai een massageruimte. We stellen onze speciale massagestoel op, zorgen voor een heerlijke ontspannende geur en fijne relaxte muziek. U gaat zitten met uw kleren aan op een speciaal ontwikkelde ergonomische stoel. Na 15 tot 20 minuten kunt u weer fris aan het werk. Uw comfort staat bij ons voorop.

Wat doet een stoelmassage?
▪ Verbetert de bloedsomloop, waardoor de afvalstoffen uit de spieren sneller worden afgevoerd.
▪ Normaliseert de bloeddruk en hartslag.
▪ Vermindert niveau van angst- en stresshormonen (cortisol, adrenaline).
▪ Verhoogt “gelukstoffen” (endorfinen, serotinen, dopamine)
▪ Versoepelt spieren en gewrichten
▪ Heeft een gunstig effect op geestelijke belastbaarheid en emotionele veerkracht
▪ We komen zo vaak langs als u wilt. Maar van minimaal 2 keer per maand hebt u het meeste baat.

Direct Succes
Voordelen die de investering in stoelmassage op regelmatige basis meer dan waard zijn:
• Minder fysieke en psychische klachten. Stoelmassage vermindert beroepsgerelateerde klachten (zoals stress en RSI/CANS).
• Een lager ziekteverzuim. Stoelmassage werkt ontspannend en weerstandverhogend.
• Een prettige werksfeer. Het bedrijf toont interesse voor ieders gezondheid en welzijn.
• Verhoging van de productiviteit. Wie goed in zijn vel zit, presteert beter!
• Stoelmassage werkt preventief. Door een verbeterde gezondheid en bewustwording van de werkhouding. Dit blijkt ook uit diverse onderzoeken zoals die van de Universiteit te Maastricht.

Fiscaal voordeel
De werkgever die de stoelmasseur contracteert en betaalt, heeft op grond van artikel 15 van de Wet op de omzetbelasting 1968 recht op aftrek van voorbelasting. Deze voorbelasting betreft de 19% BTW die over de diensten van de stoelmasseur en de eventuele reiskostendeclaratie wordt betaald. Daarnaast kan de opdrachtgever het gehele factuurbedrag excl. BTW als bedrijfskosten opvoeren. Zodoende betaalt hij/zij minder inkomstenbelasting.

Bovenstaande is overigens alleen van toepassing onder de volgende voorwaarden:
1. De opdrachtgever heeft de stoelmassage in een ARBO-plan opgenomen waarin duidelijk wordt gemaakt dat stoelmassage een positieve uitwerking heeft op de werknemer;
2. De stoelmassage vindt onder werktijd plaats.
3. De werknemer betaalt geen eigen bijdrage.

Pilottraject
Er is een pilottraject mogelijk als uw bedrijf wilt laten kennismaken met stoelmassage. U kunt zelf kiezen of u al uw medewerkers of slechts een aantal laat deelnemen. Een Pilot wordt altijd afgesloten met een evaluatierapport dat ter afsluiting van de periode besproken wordt. Op basis van deze gegevens kunt u vervolgens bepalen of stoelmassage iets toevoegt aan uw bedrijf en of u het waard vindt om deze dienst structureel aan het personeel aan te bieden.

De beste manier om te ontdekken wat een stoelmassage voor u kan betekenen is deze zelf te ervaren. Graag komen wij met de massagestoel bij u langs om u vrijblijvend hiermee kennis te laten maken.Tijdens deze kosteloze proefmassage van een uur worden 3 massages gegeven.

Wilt u informatie betreffende de tarieven en/of aanvragen van een offerte op maat?
Kijk dan op Tarieven bedrijven.

Reacties zijn gesloten.