Hydromedmassage / zwangerschapmassage

Hydromedmassage is een revolutionaire massagemethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciaal (warm)watermatras. Het hele lichaam kan optimaal behandeld worden terwijl je gewoon comfortabel op je rug kunt blijven liggen. De aangename warmte van het matras (40-42 graden) in combinatie van etherische oliën, zorgt er voor dat de spieren en het zenuwstelsel sneller en dieper ontspannen.

Wanneer Hydromedmassage

Ontspanning
Lichaam en geest werken sterk op elkaar in. Wanneer we te veel van onszelf vragen verkrampt ons lichaam. Door de spieren soepel te maken, ontspant niet alleen het lichaam maar ook de geest. Blokkades verdwijnen en de energie kan weer stromen.

Stress en vermoeidheid
Afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. De stofwisseling wordt positief beïnvloed waardoor het herstel versnelt.

Gezondheid en zwangerschap
Bij rug- en nekpijn, blessures, hoofdpijn en reuma- of RSI-klachten heeft Hydromed- massage een verlichtende en helende werking. Buikligging tijdens een massage kan voor mensen wel eens onaangenaam zijn bijvoorbeeld door een zware lichaamsbouw, ademhalingsproblemen of tijdens de zwangerschap.
Vanaf de 4e maand kunnen diverse symptomen gaan opspelen zoals rug- en bekkenklachten. Hydromedmassage kan deze klachten verminderen of zelfs wegnemen.
De zachte vloeiende massage is niet alleen ontspannend voor jezelf maar ook je baby in de baarmoeder zal door de ontspanning hierop positief reageren.
Tevens is Hydromed de aangewezen herstelmassage na een zware operatie waarbij men ook niet op de buik kan liggen. Denk bijvoorbeeld aan een bypass-of buikoperatie.

Duur van de massage: minimaal 60 minuten.

Reacties zijn gesloten.