Hoe (hoog)gevoelig ben ik?

Hoe weet ik of ik hooggevoelig ben? en als ik hooggevoelig ben, hoe ga ik dan om met de lasten van het hooggevoelig zijn? Hoe houd ik me op dit ogenblik staande in de dagelijkse hectiek?

Om al een vrij goede indicatie te krijgen hoe je nu omgaat met jouw hooggevoelige eigenschap is het raadzaam om eens de 3-in-1 test te doen.
Deze uitgebreide HSP-3-in-1 test is voortgekomen uit de algemene HSP test van Elaine Aron.
Diverse psychologen en therapeuten hebben vanuit verschillende visies en disciplines hun aandeel geleverd in de verfijning van de inhoud en de test is zelf uitvoerig getest in de praktijk met vele cliënten. De meerkeuze HSP-3-in-1 test geeft allereerst de mate van sensitiviteit weer. Ben je wel of niet bovengemiddeld sensitief?
De test is geen wetenschappelijke test maar een vernieuwende richtingaanwijzer voor zelfkennis. Het geeft meer inzage op de vraag: ‘Hoe gevoelig ben ik?’

Dit bericht is geplaatst in cursussen. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Hoe (hoog)gevoelig ben ik?

 1. S.L.J Peeters zegt:

  zou graag de test willen doen maar de link werkt niet meer!

 2. Donna zegt:

  Beste Marcel,
  Dit geldt ook voor mij (dat ik de test zou willen doen). Kun je de link misschien herstellen? Alvast bedankt.
  Hartelijke groet,
  Donna

 3. Raaah, elle commence a s’installer sur ton site, il va tout transformer !!!Une petite faute en moins par ci, une petite faute en moins par la, un petit article, …Attention bientôt elle va te faire changer la déco du site.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>